Gå til hovedindhold
Please enable JS

Om os

PressConnect arbejder med presserådgivning, strategisk og digital kommunikation i erhvervslivet.

Vi er specialiseret i mødet mellem virksomheder, offentligheden og pressen, og vi rådgiver virksomheder, organisationer og erhvervsledere fra en lang række brancher.

Vi baserer vores arbejde på indsigt, erfaring og fortrolighed, og vi leverer løsninger inden for public relations, krisekommunikation, medieanalyse, netværk, SoMe og digital kommunikation, film & video, public affairs og corporate communication.

Team

Portræt Morten Huse Eikrem-Jeppesen

Morten Huse Eikrem-Jeppesen

Direktør og stifter

Morten har 20 års erfaring med strategisk kommunikation, et indgående kendskab til mediebranchen og et netværk udover det sædvanlige.

Morten er uddannet journalist og har gennem sin karriere opereret på højeste niveau i både kommunikationsbranchen og i pressen. Senest som kommunikationsdirektør i Falck og direktør for Koncernkommunikation & Public Affairs i PFA Pension og forinden det som finansredaktør på dagbladet Børsen.

Morten har tidligere været informationschef i Falck og i Ejendomsforeningen Danmark. Herudover har han været ansvarshavende chefredaktør på Økonomisk Ugebrev og redaktør på Dagbladet Roskilde.

Endeligt har han skrevet bogen Blændværk om Roskilde Banks krak.

Mobil: +45 53 85 07 70
E-mail: morten@pressconnect.dk

Portræt Mathias Løvgreen

Mathias Løvgreen

Fotograf

Mathias er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og forløb fra Fatamorgana og KABK – Kunstakademiet i Haag.

Siden uddannelsen (2017) har han fotograferet for danske magasiner, organisationer og aviser som Euroman, Berlingske, Scenario Magazine og DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur med historier om erhverv, kunst, politik og internationale kriser.

Mathias har specialiseret sig i politiske og humanitære projekter på tværs af dokumentariske og kunstneriske genrer med titler i konkurrencer som Årets Pressefoto, Family of Man og International Photography Awards og videoudstillinger i Kina (Photo Biennale Beijing), Europa (Riga Photo Month) og Danmark (soloudstilling på Copenhagen Photo Festival og Kulturnatten).

Mobil: +45 28 55 89 94
E-mail: mathias@pressconnect.dk

Portræt Bent Sørensen

Bent Sørensen

Seniorrådgiver

Bent har arbejdet med erhvervsjournalistik og -kommunikation gennem flere årtier, og han har derfor et dybtgående kendskab til de krav, der stilles som både afsender og modtager af kommunikation.

Erhvervskarrieren startede som London-korrespondent for Dagbladet Børsen, hvor han efterfølgende blev finansreporter. Senere fungerede han som nyhedschef og derefter ledende redaktionschef.

Efter Børsen arbejdede han som magasinredaktør for en lang række erhvervsorganisationer som f.eks. Olie Gas Danmark, Dansk Erhverv, DI Energi, DI Fødevarer og FSR – Danske Revisorer.

Senest har han som kommunikationschef stået for intern og ekstern kommunikation hos Sparinvest.

Hans mangeårige karriere betyder, at han har et omfattende netværk blandt journalister og kommunikatører.

Mobil: +45 31 58 05 09
E-mail: bent@pressconnect.dk

Portræt Sille Veilmark

Sille Veilmark

Fotograf

Sille er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fra 2019 med elevplads på Dagbladet Information. Dertil har hun læst videography på Western Kentucky University, USA, med en efterfølgende elevplads på det visuelle kommunikationsbureau KERTIS Creative.

Derudover har hun erhvervserfaring fra Folkekirkens Nødhjælp og senest Grafisk Afdeling, hvor hun formidlede visuelle historier for fagforeninger og politiske partier såsom Socialdemokratiet, DSU, FH, 3F og Serviceforbundet.

Sille er desuden hædret i Årets Pressefoto, College Photographer of the Year, og vandt med sin bachelor, fotobogen “1°C”, Ritzau Scanpix-prisen for årets bedste. Bogen undersøger global opvarmnings påvirkning af Danmark, og er et projekt, hun fortsat arbejder på.

Fællesnævneren for hendes visuelle passion er den troværdige, nærværende historie, der formidler identificerende værdier.

Mobil: +45 28 86 64 78
E-mail: sille@pressconnect.dk

Portræt Helena Cecilie Storm

Helena Cecilie Storm

Kommunikationsassistent

Helena har en bachelorgrad i Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation fra Copenhagen Business School, og læser nu sin kandidat i Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation, ligeledes ved Copenhagen Business School.

Mobil: +45 29 44 39 11
E-mail: helena@pressconnect.dk

Portræt Simone Peyk Millgaard

Simone Peyk Millgaard

Kommunikationsassistent

Simone læser en bachelor i Kommunikation og Psykologi på Roskilde Universitet, hvor hun har et år tilbage, inden hun skal begynde på sin kandidat.

Hun har en stor interesse for mennesker, public relations og kommunikation, og hun har på tidligere job som kommunikationsassistent haft ansvaret for en virksomheds kommunikation udadtil.

Mobil: +45 60 85 98 00
E-mail: simone@pressconnect.dk

Portræt Rikke Ruby

Rikke Ruby

Tilrettelægger og digital rådgiver

Rikke er uddannet tv- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2018, og har blandt andet været med til at tilrettelægge dokumentarprogrammer til TV 2 hos produktionsselskabet DocEye. Derudover har hun erhvervserfaring fra HAVE A/S som Junior Digital Advisor and Content Producer, hvor hun har rådgivet og skabt digitalt indhold til kulturbranchen.
 
Rikkes kompetencer spænder fra tilrettelæggelse af større visuelle fortællinger som tv-reportage til SoMe-videoer.  Hun har boet og arbejdet i Mellemøsten, hvor hun har skabt anerkendte dokumentarfilm, som bl.a. har vundet for Best Short Documentary ved Al Jazeera Film Festival. Seneste film blev af juryen ved Malmø Arab Film Festival tildelt Certificate of Appreciation for sin nærværende og personlige fortælling om venskab på tværs af Mellemøstkonflikten. 

Mobil: +45 28 18 86 53
E-Mail: rikke@pressconnect.dk

Portræt Amanda Stahlhut Hjorth

Amanda Stahlhut Hjorth

Kommunikationsassistent

Amanda læser en bachelorgrad i Erhvervsøkonomi og Filosofi på Copenhagen Business School, og har et halvt år tilbage, inden hun skal begynde på sin kandidat. En vigtig kernefaglighed på hendes studie er evnen til at forstå komplekse samfundsforhold og forholde sig kritisk og løsningsorienteret til forskellige virksomhedsprofiler.

Hun har en stor interesse for strategi, kommunikation og public relations og forventer ligeledes at læse en kandidat inden for området på Copenhagen Business School.

Mobil: +45 40 20 94 06
E-mail: amanda@pressconnect.dk